DPO Werkopdracht

Wij helpen organisaties bij het implementeren van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) aan de hand van een gecertificeerde methodiek. Dit betreft een Plan-Do-Check-Act aanpak waarin organisaties zich herkennen.

Het eindresultaat is dat u als klant georganiseerd bent om uw AVG-compliance te kunnen aantonen. Wij hebben al meer dan 250 organisaties hierbij geholpen. Dit door het bieden van:

  • mensen - hands-on ondersteuning bij het implementeren van de AVG
  • kennis - opleidingen tot o.a. Data Protection Officer (DPO/FG) en privacy teamlid
  • tools - software voor het beheren van AVG-compliance (Privacymanager)

Mensen

Voor de hands-on ondersteuning verzorgt The Privacy Factory o.a. een 6 maanden durende DPO training voor speciaal daartoe geselecteerde UWV-cliënten: hoogopgeleide 45-plussers met een brede bedrijfservaring.

Onderdeel van deze opleiding is het uitvoeren van een ‘live’ werkopdracht binnen een organisatie. Dit natuurlijk onder begeleiding van een TPF coach. Met het uitvoeren van deze werkopdracht financiert de cursist niet alleen zijn eigen opleiding, maar doet hij ook specialistische werkervaring op die zijn kansen op de arbeidsmarkt aanzienlijk vergroot.

Hands-on ondersteuning

Feedback uit de markt heeft ons geleerd dat onze opdrachtgevers het meest behoefte hebben aan hands-on ondersteuning en/of het krijgen van meer zicht op de omvang van de uit te voeren AVG-werkzaamheden. Onze DPO’s in opleiding zijn hiervoor bij uitstek geschikt:

  • Zij kennen de AVG
  • Zij weten welke activiteiten moeten worden ingepland
  • Zij weten hoe de uitvoering van deze activiteiten kan worden bewezen
  • Zij helpen u hands-on bij de uitvoering van uw AVG-werkzaamheden
  • Zij helpen u desgewenst bij het administreren van de output in Privacymanager

Werkopdracht

De duur van de werkopdracht is maximaal 4 maanden (500 uur), waarbij een uurtarief van € 17,60 (excl. btw en reiskosten) wordt gehanteerd. Gedurende deze periode zijn onze cursisten wel verplicht om aanwezig te zijn tijdens de TPF opleidingsdagen in Utrecht. Het aantal nog te volgen opleidingsdagen verschilt daarbij per cursist.

TPF      Opleidingen      Blogs

Close Menu