AVG awareness training

Voor overheid en bedrijfsleven

AVG-bewustwordingstraining
maar dan anders

De AVG-bewustwordingstraining is gericht op medewerkers die zijn betrokken bij de verwerking van persoonsgegevens.

Het doel van de training is het aanleren van de hoofdlijnen van de AVG via een mobiele app en topic- gerichte modules. 

Er wordt gewerkt aan de hand van praktijkvoorbeelden waarin de medewerker de eigen werksituatie herkent. Daarbij wordt ingegaan op vragen als:

  • Wat zijn persoonsgegevens?
  • Wat betekent doelbinding?
  • Wat is een verwerking?
  • Wat is een wettelijke grondslag?
  • Wat is een verwerkingsverantwoordelijke?
  • Wat is een verwerker?
  • Wat is een betrokkene?
  • Wat zijn de rechten van een betrokkene?

Aan het einde van iedere module wordt de medewerker gevraagd een aantal vragen te beantwoorden alvorens verder te gaan met het volgende topic

Wat betekent dit 'ANDERS' in de praktijk?

Deelnemers

Als deelnemer aan onze trainingen kun je leren waar en wanneer jij wilt, op ieder gewenst device (pc, laptop, tablet, smartphone).

24/7/365 kunnen starten ook als je alleen bent en altijd een trainer die je helpt, coacht en de vertaling naar de praktijk maakt.

Organisatie

Organisaties bestaan bij de gratie van medewerkers die over de juiste en actuele kennis beschikken. Grootste uitdagingen hierbij zijn: hoe zorg ik ervoor dat mijn leerinvestering rendeert, hoe houd ik het actueel en relevant? Wij helpen hierbij anders dan anderen.

Bewustwording

Sommige kennis is NICE TO KNOW. AVG-bewustwording is NEED TO KNOW. 

Need to Know omdat het niet goed naleven van de AVG gevolgen kan hebben: schade, boze klanten, extra kosten, etc. Ook hier bieden wij een anders dan andere oplossing.

Leermethode

Het gaat om effectiviteit, efficiency en rendement van de kennis overdracht. 

Leuk, fancy, mooi, aantrekkelijk, etc. is meegenomen. Ons andere denken zit hem in de methodiek, de wijze van overdracht en de meting en borging daarvan.

Wij maken jou daar wegwijs in.

Roel Claessen, Stepco BV

Met deze bewustwordingstraining hebben wij in korte tijd ons team op het gewenste AVG-kennisniveau kunnen tillen zonder dat dit ten koste is gegaan van de dagelijkse werkzaamheden.

Benieuwd hoe dit werkt?

De medewerker betrokken bij de verwerking van persoonsgegevens ontvangt via e-mail de link om de mobiele app te downloaden en een code voor het activeren van de AVG-bewustwordingstraining. 

De training bestaat uit twee delen. Allereerst de lesstof, bestaande uit een korte whitepaper waarin een specifiek onderwerp wordt behandeld. Heeft de medewerker deze stof doorgenomen, dan begint hij/zij aan de eerste module met meerkeuzevragen. 

Na iedere vraag ontvangt de gebruiker meteen uitgebreide feedback op het gegeven antwoord. Elke vraag moet een aantal malen op rij goed worden beantwoord. Na het fout beantwoorden van een vraag komt deze vraag extra keren terug.

Zijn alle vragen een aantal malen op rij correct beantwoord, dan is de kennis geborgd en is het tijd voor de volgende module.Maak gebruik van onze ervaring

- 450+ opdrachtgevers, 600+ cursisten en 20.000+ bezoekers zijn je voorgegaan.


- Iedere dag gebruiken honderden professionals in binnen- en buitenland onze AVG-formule.


- Een formule die zorgt dat je planmatig en resultaatgericht toewerkt naar AVG-accountability.